Hazır Fit Diyet Yemekleri - Yayla Gurme Fit Ürünleri

Hazır Fit Diyet Yemekleri - Yayla Gurme Fit Ürünleri

Hazır Fit Diyet, Yayla’nın diyet yapanlara ve formunu korumak isteyenlere yönelik olarak üretilmiş, hazırlanması kolay ve düşük kalori seviyesi ile dikkat çeken bir ürün grubudur. Ürün gurubu çeşitlerinde baskın olarak bulgur ve lif oranı yüksek olan çeşitli sebze ve tahıllar kullanılmaktadır. Sizler için Yayla Gurme Fit olarak isimlendirilen ve sahip oldukları besin değeri ve lif oranı ile diyet yapanlara veya formunu korumak isteyenlere özel olarak üretilen ürünlerin içerik ve özelliklerine yakından bakacağız. Yayla Gurme Fit Yemekleri nelerdir, içeriklerinde hangi besleyici değeri yüksek tahıllar bulunmaktadır? Hazır Fit Diyet Yemekleri Çeşitleri gibi konulara açıklık getireceğiz. İlk olarak, Yayla Gurme Fit Ürünleri için neden özellikle bulgurun tercih edildiğinden başlayalım. 

Bulgur, özellikle pilav ve çeşitli yemeklerin yapımında kullanılan tahıllardan bir tanesidir ve çoğu zaman pirinç ile karşılaştırılır. Bulgur, pirince nazaran çok daha yüksek oranda besleyici değere sahiptir, daha kolay sindirilir ve içerik olarak çok daha faydalıdır. Faydalar genellikle bulgurun kendine has yapısından kaynaklanır; bu tahıl yüksek oranda lif içerir. Yapılan araştırmalar, 100 gr. bulgurun aynı ağırlığa sahip Kinoa ve pirinçten çok daha az kaloriye sahip olduğu saptanmıştır. Belki de bu yüzden, günümüzde diyet yapan, şeker hastalığı bulunan, kilo fazlası bulunan ve kilo vermek isteyen veya formunu korumak isteyen kişilere bulgur ve özellikle de bulgur pilavı tavsiye edilir. 

Pirinç ile kıyaslandığında, bulgur çok daha az kalori içerir. Bununla beraber bulgur çok daha yüksek oranda lif içerir ve pirinçten çok daha kısa sürede hazmedilebilir. Sporcuların genellikle pirinç tüketmelerinin nedeni, pirincin kalori değerinin yüksek oluşudur. Ancak bu yüksek oran, diyet yapan veya kilo kaybetmek isteyen kişilerin talep ettikleri bir özellik değildir. Bu nedenle, Yayla Gurme Fit Ürünleri içerisinde pirinçten daha ziyade bulgur bulunur. 

Yayla Gurme Fit Diyet Ürünleri Özellikleri Nelerdir? 

Ürünlerimizin çeşitlerine geçmeden önce, sizlere farklı doğal ve faydalı tahıllar kullanılarak üretilmiş olan ürünlerimizin genel özelliklerinden söz edelim. Yayla Gurme Fit Ürünleri; 

  • Doğal Tahıl İçerikleri İle Dikkat Çekerler
  • Öğünlerde Ana Yemek Olarak Tüketilmek İçin Uygundurlar
  • Ürünlerin Yemeye Hazır Hale Getirilmesi İçin Sıvı Yağ, Tereyağı, Tuz ve de Su Yeterlidir. Tuz Miktarı Tamamen Size Kalmıştır.
  • Yayla Gurme Fit Ürünleri Uygun Fiyatlıdır. 
  • Sahip Olduğu Tahıl ve Bakliyat İle Ürünler, Sizleri Uzun Süre Tok Tutma Özelliğine De Sahiptir.
  • Ürünler, Sadece 15 Dakika İçinde Yemeye Hazır Hale Gelirler.
  • Yayla Gurme Fit İçindeki Kuru Bakliyat, Sebze ve Tohumlar Özenli Bir temizleme ve Kurutma Sürecinden Sonra Kullanılmıştır. İçerik Malzemeleri Seçiminde, Özellikle Faydalı Yağ, Lif, Protein ve Vitamin İçeriği Değerlendirilmiştir. 

Hazır Fit Diyet Ürünleri Nelerdir?

Hazır fit diyet ürünleri, farklı damak tatlarına uygun olarak farklı besleyici tahıllar içerir. Ürünlerin yemeye hazır hale getiriliş şekli son derece kolaydır. Yayla Hazır Fit Ürünlerini yemeye hazır hale getirmek için; sıvıyağ, tereyağı ve tuz eklemeniz gerekebilir. Yayla Hazır Fit Ürünleri özelliklerine sizler için kısaca değinmeden önce, Yayla Hazır Fit Diyet Ürünleri Çeşitlerine göz atalım. Yayla Hazır Fit Diyet Ürünleri; 

  • Yayla Gurme Fit Nohutlu Bulgur 
  • Yayla Gurme Fit Domatesli Bulgur
  • Yayla Gurme Fit Yeşil Mercimek – Domates Bulgur
  • Yayla Gurme Fit Greçkalı Bulgur
  • Yayla Gurme Fit Chialı Bulgur
  • Yayla Gurme Fit Karışık Sebzeli Bulgur
  • Yayla Gurme Fit Kırmızı Kinoalı Bulgur
  • Yayla Gurme Fit Biberlik Firik Bulgur
  • Yayla Gurme Fit Yeşil Mercimek ve Domates Siyez Bulgur  

Şeklinde sınıflandırılmıştır. Yayla Gurme Fit Ürünleri Çeşitlerini incelediğinizde, ürünlerin bulgura ek olarak aynı zamanda lif, protein ve vitaminler açısından zengin çeşitli tahıllar içerdiklerini kendiniz de rahatlıkla görebilirsiniz. Şimdi, Yayla Gurme Fit Ürünleri Çeşitleri konusuna daha da eğilerek, ürünlerin paket içeriklerindeki tahılları daha yakından tanımaya başlayalım. 

  • Yayla Gurme Fit Nohutlu Bulgur, kolayca hazırlanıp ana yemek olarak öğünlerde tüketilebilecek olan bir tür hazır yemektir. Paket içeriğindeki karışımı, 15 dakikadan az bir süre içinde yenilmeye hazır hale gelir. Paket içeriğinde bulunan kurutulmuş nohut, yüksek protein ve lif içeriği nedeniyle aynı zamanda pirinç pilavında da yaygın olarak kullanılan bakliyat türlerinden birisidir ve sıklıkla farklı yemek tarifleri için kullanılır. İçeriğindeki bulgur ve nohut sayesinde, sizleri uzun süre tok tutma özelliğine sahip olan ürün, diyet yapanlar ve formuna dikkat edenler için son derece idealdir. 
  • Yayla Gurme Fit Domatesli Bulgur, içeriğinde kurutulmuş domates bulunan bir tür bulgur yemeğidir. Bulgurun düşük kalori seviyesine sahip olduğundan söz etmiştik. Bu ürün ise, düşük kalori seviyesi ve yüksek lif kaynağı olması ile dikkat çeken bulguru, domatesin lezzet ve sağlığı ile buluşturmaktadır. Yayla Gurme Fit Domatesli Bulgur, diğer Yayla Gurme Fit Ürün Çeşitlerinde olduğu gibi, kısa zamanda yemeye hazır hale getirilebilir.  
  • Yayla Gurme Fit Yeşil Mercimek Domatesli Bulgur ise yüksek protein değeri ile dikkat çeken ve bu özelliği nedeniyle de genellikle diyet yapanlara, formuna dikkat edenlere önerilen yeşil mercimeği, bulgurun yüksek lif ve protein içeren yapısı ile birleştirir. Yeşil mercimek günümüzde ayrıca veganlar ve vejetaryenler tarafından da sıklıkla tercih edilen ürünlerdendir. Çünkü yeşil mercimek, zengin bir protein kaynağıdır. Ürüne lezzet katması için, yine zengin bir lif, protein ve Likopen kaynağı olan domatesi de ürüne ekledik. Öğünlerde, uzun süre tok kalmak ve kendinizi rahat hissetmek isterseniz tüketebileceğiniz ürün, kısa hazırlanma süresi ile de dikkat çekmektedir.  
  • Yayla Gurme Fit Greçkalı Bulgur, yüksek protein içeriği ile dikkat çeken Greçka Karabuğdayı içeren bir üründür ve bu sayede sizleri gün içinde tok tutma özelliğine sahiptir. Sahip olduğu düşük yağ ve yüksek protein içeriğine ek olarak düşük glüten içeriği ile de dikkat çeken Yayla Gurme Fit Greçkalı Bulgur, özellikle formuna dikkat eden ve glüten duyarlılığı bulunan kişiler için harika bir seçenektir. Üründe bulunan ve bir tür karabuğday türü olan Greçka, sahip olduğu özelliklere ek olarak aynı zamanda glüten duyarlılığı bulunanlar için ideal bir tahıldır ve bu nedenle de yaygın olarak kullanılır.  
  • Yayla Gurme Fit Chialı Bulgur, antioksidanlar tarafından zengin olan Chia Tohumu ile besleyici değeri arttırılmış Chia Tohumu ve bulgur içeriğini birleştiren bir üründür. Chia Tohumu, özellikle faydalı yağ asitleri açısından zengin olan bir tahıldır. Bu özelliğine ek olarak antioksidanlar açısından da zengin olan Chia Tohumu, Yayla Gurme Fit Chialı Bulgur Ürününde yoğun olarak bulunmaktadır. Diyet veya rejimler sırasında kayba uğrayan Omega 3 ve antioksidanları telafi etmek için, Yayla Gurme Fit Chialı Bulgur tercih edebilirsiniz.  
  • Yayla Gurme Fit Karışık Sebzeli Bulgur, adından da anlaşılabileceği üzere kurutulmuş karışık sebze içeriğine sahip, düşük sodyum (tuz) değerine ek olarak lif ve protein oranı yüksek bir üründür. Özellikle gün içinde sizleri tok tutacak ve kan şekeri seviyenizin düşmesini engelleyecek düşük kalorili bir öğün arıyorsanız, Yayla Gurme Fit Karışık Sebzeli Bulgur sizler için ideal bir ana yemek olabilir. Diğer Yayla Gurme Fit Ürün Çeşitlerinde olduğu gibi, Yayla Gurme Fit Karışık Sebzeli Bulgur da, hazırlanışı pratik ve kolay bir üründür.  
  • Yayla Gurme Fit Kırmızı Kinoalı Bulgur, yüksek oranda protein içeren bir üründür. Ürün içeriğinde bulunan Kırmızı Kinoa, yüksek proteine sahip olmasının yanında aynı zamanda kolesterolü yükseltmeyen bir tohumdur ve bu nedenle özellikle günümüzde yaygın olarak kullanılmaktadır. Eğer sizler de gün içinde sizleri tok tutacak, protein açısından zengin ve az sodyum (tuz) içeren uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız, Yayla Gurme Fit Kırmızı Kinoalı Bulgur tercih edebilirsiniz.  
  • Yayla Gurme Fit Biberlik Bulgur içinde, kurutulmuş kırmızıbiber bulunur. Kırmızıbiber, yağ yakıcı özelliğe sahiptir ve bu nedenle özellikle günümüzde farklı türden yemeklerin yapımında yaygın olarak kullanılır. Eğer sizler de spor veya egzersiz yapıyorsanız, yağ yakımını hızlandırmak ve gün içinde kan şekerinizin düşmesini engellemek isterseniz, Yayla Gurme Fit Biberlik Bulgur tercih edebilirsiniz.  
  • Yayla Gurme Fit Yeşil Mercimek Ve Domates Siyez Bulgur, sizlere yeşil mercimeğin yüksek protein değerlerini domatesin doğallık ve zengin Likopen içeriği ile birleştirerek sunar. Ayrıca üründe bulunan Siyez Bulguru, genetiği ile oynanmamış ve lif oranı yüksek bulgurun tüm faydalı özelliklerini sizlere bir öğünde sunma özelliğine sahiptir. Özetle, Yayla Gurme Fit Yeşil Mercimek ve Domates Siyez Bulgur, sizlere iyi gelecek tüm faydalı tahılları, uygun fiyatlı ve pratik bir üründe bir araya getirmektedir.