Yayla Hazır Bulgur Pilavı Çeşitleri ve Hazırlanışı - Yayla Bakliyat

Yayla Hazır Bulgur Pilavı Çeşitleri

 

Yayla yemek hazır ürünleri oldukça farklı çeşitler bulunmaktadır. Yayla yemek hazır çeşitlerinden biri de yayla hazır bulgur pilavıdır. Bulgur oldukça sağlıklı ve besin değeri yüksek bir bakliyattır. Bulgur ile yapılan her yemek oldukça sağlıklı iken bulgurun içine oldukça sağlıklı farklı lezzetler ile farklı lezzetleri keşfetmek mümkündür. Yayla hazır bulgur pilavları oldukça farklı çeşitler ile herkese hitap etmektedir. Yayla hazır bulgur pilavı ile oldukça kısa süre besleyici ve tok tutan bir öğün geçirmek mümkündür. Yayla hazır bulgur pilavları ambalajlarının ucundan 2-3 cm kesilerek mikrodalgada 2 dakikada hazır olurken, tencereye dökülerek ocakta 3 dakika da hazır olmaktadır. 

Oldukça kolaylık sağlayan yayla yemek hazır ürünleri paketin içine su girmediğinden emin bir şekilde sıcak suyun içinde 5 dakikada hazır olmaktadır. Yayla yemek hazır ailesinden olan bulgur pilavı çeşitleri de koruyucu madde ve renklendirici içermez. Bu yüzden oldukça sağlıklı olan yayla yemek hazır ailesi paket açılmadığı taktirde paketin üzerinde yer alan raf ömrü süresince oda sıcaklığında kuru ve karanlık yerde saklanabilmektedir. Yayla yemek hazır ailesinin içinde koruyucu madde bulunmadığından paket açıldıktan sonra buzdolabında en fazla iki gün saklanması önerilmektedir. Yayla hazır bulgur pilavları oldukça fazla çeşitleri ile herkes tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. 

Yayla Hazır Bulgur Çeşitleri Nelerdir?

Yayla hazır bulgur çeşitleri oldukça fazladır. Herkesin ihtiyacını karşılayacak şekilde lezzetli ve sağlıklı öğünler geçirmemize yardımlı olan yayla hazır bulgur pilavları oldukça farklı çeşitleri bulunmaktadır. 

  • Yayla Yeşil Mercimekli Bulgur Pilavı; mercimekli bulgur pilavı en sık yapılan bulgur pilavı çeşitleri arasında yer almaktadır. Özelikle Anadolu’da sıkça yapılan mercimekli bulgur pilavı hem oldukça besleyici hem de olukça sağlıklıdır. Mercimek içerdiği yüksek oramda protein sayesinde bulgur pilavının besleyiciliğini oldukça artırmaktadır. 
  • Yayla Yemek Hazır Chialı Bulgur Pilavı; Chia özellikle spor ve diyet yapan kişiler tarafından oldukça sık tercih edilen bir bakliyattır. Chia tohumu oldukça yüksek oranda içeriği lif sayesinde uzun süreli tokluk sağlamaktadır. Chianın besleyiciliği bulgur pilavı ile birleşince oldukça doyurucu bir yemek olmuştur. 
  • Yayla Yemek Hazır Kinoalı Bulgur Pilavı; kinoa son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen bir yiyecek haline gelmiştir. İçerdiği yüksek oranda lif içermesinden dolayı özellikle diyet ve spor yapan kişiler tarafından sıkça tercih edilmektedir. Kinoa oldukça besleyicidir ve uzun süreli tokluk sağlar. Yüksek oranda protein içerir. Kinoalı bulgur pilavı oldukça yüksek besin değerine sahiptir. 
  • Yayla Yemek Hazır Nohutlu Bulgur Pilavı; nohutlu bulgur pilavı en sık yapılan bulgur pilavı çeşitleri arasında yer almaktadır. Geleneksel bir lezzet arayan kişilerin özellikle tercih ettikleri nohutlu bulgur pilavı oldukça çok tercih edilmektedir. 
  • Yayla Yemek Hazır Mantarlı Bulgur Pilavı; farklı lezzet arayanların özellikle tercih ettikleri mantarlı bulgur pilavı oldukça besleyicidir. Mantarlı bulgur pilavı koruyucu madde ve renklendiği içermediğinden mantarın lezzetini ve tazeliğini pilavda almak mümkündür. Özel koruyucu ambalajı sayesinde mantarın lezzeti ve tazeliği siz paketi açana kadar saklanmaktadır. 
  • Yayla Yemek Hazır Firikli Bulgur Pilavı; firik bulguru özelikle Maraş bölgesinde oldukça sık kullanılan yöresel bir üründür. Farklı kültürlerin yemeklerini deneyimlemek isteye kişilerin oldukça sık tercih ettikleri firikli bulgur pilavı içerdiği yüksek oranda lif sayesinde oldukça uzun süre tokluk sağlarken içerdiği yüksek oranda B vitamini ve demir ile oldukça sağlıklı bir öğün geçirmenize yardım eder. 
  •  Yayla Yemek Hazır Siyezli Bulgur Pilavı; Siyez özellikle düşük oranda glimesik indeks ile kan şekerinin sabit tutulmasını sağlayarak uzun süre tokluk ile diyet yapan kişilerin en çok tercih ettikleri ürünler arasında yer almaktadır. Siyez yüksek oranda lif içerdiği için sindirim sisteminin düzenlenmesine yardımcı olmaktadır. Siyezli bulgur pilavı oldukça besleyici ve sağlıklı bir yemektir. 
  • Yayla Glutensiz Sebzeli Karabuğday Pilavı; özellikle glutene duyarlılığı olan çölyak hastaları için hazır yemekler oldukça kısıtlıdır. Karabuğday düşük glimesik indeks ile çölyak hastalarına besleyici ve kolay bir öğün sağlar. 

 

Yemek Hazır Bulgur Pilavı Ürünleri Nasıl Hazırlanır?

Yayla yemek hazır ürünleri oldukça kısa sürede hazır olmaktadır. Yayla yemek hazır bulgur pilavı oldukça fazla çeşitleri ile sofralarda yer edinmeyi başarmıştır. Yayla ürünleri olduk kısa sürelerde hazırlandığından hem kendiniz hem de misafirleriniz için oldukça pratik bir şekilde yemek hazırlamanıza yardımcı olur. Yayla yemek hazır ürünlerinden olan bulgur pilavı için hazırlanma süresi oldukça kısadır. Yayla hazır bulgur pilavı tencereye dökülerek ocakta 3 dakikada yemeğe hazır hale gelmektedir. Yayla hazır bulgur pilavının ambalajının köşesinden 2-3 cm kesilerek mikrodalgada 2 dakikada yemeğe hazır hale gelmektedir. Oldukça kolaylık sağlayan yayla yemek hazır ürünleri sıcak su da ise 5 dakikada hazır olmasıyla yemek yemeğe yeni bir bakış getirmiştir. Yayla hazır bulgur pilavı oldukça pratik ve besleyici.


 

© Copyright 2024 Yayla Bakliyat. Tüm Hakları Saklıdır.

Ürün Başarıyla Sepetinize Eklenmiştir
Whatsapp